fbpx

Camping Weerribben

Camping Weerribben


Camping Weerribben: Bent u opzoek naar een camping nabij de Weerribben? Camping Krolsbergen ligt in Paasloo en is nog geen 10 minuten van Weerribben vandaan. Weerribben is een mooi buitencentrum waar u veel leuke buiten activiteiten kunt doen. Weerribben ligt aan de rand van de Gele Lis en daar kunt u bijvoorbeeld een bootje of kano huren.

Weerribben heeft een erg mooi natuurgebied waar u ook lekker door heen kunt wandelen. Dit gebied heet ook wel de Kalenberg. Camping Krolsbergen ligt op maar 20 minuutjes fiets afstand van dit mooie natuurgebied.

Camping Paasloo Weerribben

Een camping in Paasloo Weerribben is Camping Krolsbergen. Camping krolsbergen ligt vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het is iets meer dan 20 minuutjes rijden en is het zeker waard om het te bezoeken.

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa en is dus echt de moeite waard. In het park bevinden zicht verschillende plassen, meren, slootjes, moerasbossen, bloemrijke hooilanden en uitgestrekte rietlanden. Er groeien hier bijzondere planten en leven verschillende diersoorten.

Het is erg mooi om hier door heen te fietsen of wandelen. Camping Krolsbergen ligt vlak in de buurt en het Nationaal Park is dus gemakkelijk te bereiken.

camping weerribben
camping overijssel met zwembad

Camping Paasloo krolsbergen

Camping Paasloo Krolsbergen is een mooie, gezellige en rustgevende camping. Camping Paasloo Krolsbergen ligt dicht bij Steenwijk, Oldemarkt en Weerribben. Camping Paasloo Krolsbergen is een knusse 4-sterren familiecamping waar voor jong en oud veel te beleven valt.

Na een warm welkom, kan het vakantiegevoel en het genieten beginnen! Heerlijk afkoelen in het zwembad, klimmen en klauteren in het Klimbos of samen met de kinderen genieten van activiteiten van ons professionele recreatieteam.

De camping is gelegen in de gemeente Steenwijkerland, in de plaats Paasloo. Vanaf hier zijn toeristische plaatsjes als Steenwijk, Giethoorn en Wolvega goed te bereiken en daarnaast ligt het Nationaal Park Weerribben-Wieden ook niet ver van de camping vandaan.