fbpx

Camping Giethoorn

Camping Giethoorn


Bent u opzoek naar een camping nabij Giethoorn? Dan bent u bij Camping Krolsbergen in Paasloo helemaal op het juiste adres. Vanaf onze camping is het nog geen 15 minuten rijden naar Giethoorn, wat dit een perfecte uitvalbasis maakt voor een bezoek aan dit waterdorp.

Giethoorn wordt ook wel het “Hollands Venetië” genoemd. Het dorp kent uitsluitend waterwegen en de meeste huizen zijn gebouwd op kleine eilandjes en zijn uitsluitend te bereiken via smalle bruggen. De meeste van deze smalle bruggen zijn overigens privé eigendom van de bewoners van Giethoorn.

Giethoorn is overigens een van de ouds benoemde steden uit Nederland, de eerste vermelding van de naam Giethoorn dateert zelfs uit de 13e eeuw, waar toen nog gesproken werd over Geithoorn, mede door het dialect wat in deze streek gesproken wordt is dit later Giethoorn geworden. Leuk weetje: In het logo van Giethoorn ziet u nog steeds twee geiten hoorns, u weet nu waarom deze geiten hoorns in het logo van Giethoorn staan.

 

Camping Giethoorn met zwembad

Bent u dus opzoek naar een camping nabij Giethoorn, dan bent u bij onze camping in Paasloo helemaal aan het juiste adres. Wij zijn de gezelligste familiecamping van Overijssel. Uiteraard beschikt onze camping over een heerlijk door aardwarmte verwarmt zwembad. U kunt dus vrijwel altijd genieten van een aangename watertempratuur.

Het zwembad op onze camping is opgedeeld in twee delen. Een diep bad van 1.40 diep met een glijbaan en een deel van slechts 40 cm diep waar u een aantal leuke waterfonteinen vindt. Kortom, heerlijk genieten voor alle leeftijden!

Wilt u komen kamperen op onze camping nabij Giethoorn of wilt u misschien verblijven in één van onze accommodaties? Controleer dan beschikbaarheid de actuele prijs en boek eventueel direct. Klik op de knop, boek nu om te beginnen om de beschikbaarheid te controleren.

Camping Giethoorn
camping overijssel met zwembad

Camping nabij Giethoorn

Eén of meerder dagen genieten van Giethoorn, maar ook genieten van de rust die Overijssel te bieden heeft? Onze camping ligt nabij Giethoorn in Paasloo. Een gezellige camping in het rustige Overijsselse dorp Paasloo.

Vanaf onze camping kunt u heerlijk wandelen in het naastgelegen bos. Of maak een fietstocht in de omgeving van Paasloo en ontdek prachtige natuur en geniet van geweldige landschap.

Wilt u een dag naar Giethoorn? Vanaf onze camping is het nog geen kwartier met de auto en u bent in Giethoorn. Heeft u een (elektrische) fiets mee? Dan kunt binnen 30 a 40 minuten midden in Giethoorn staan.

Overdag in de toeristische drukte van Giethoorn en aan het einde van de dag weer genieten van de rust die onze camping in Paasloo.

Reserveren of de prijs van een overnachting aanvragen? Start onze boekingsmodule via de knop “boek nu”, controleer de beschikbaarheid en zie direct de prijs voor het eventuele verblijf op onze camping.