fbpx

Animatie team

professioneel animatie team


Wat is nou een familiecamping zonder een animatieteam? De animatie biedt voor de kinderen én ouders/verzorgers de mogelijkheid om even echt te ontspannen. Zo zijn de kinderen lekker aan het spelen en kunt u in alle rust genieten van uw welverdiende vakantie.

Wij hebben een professionele animatie team die uw kind(eren) graag wil leren kennen! Bij Camping Krolsbergen is gedurende Hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen een enorm gemotiveerde en gedreven animatieteam aanwezig. Dan worden er leuke klaverjas -en bingoavonden georganiseerd. Ons animatieteam zorgt voor een uitgebreid en gevarieerd activiteitenprogramma. Wat is er nou leuker dan tijdens je zomervakantie lekker actief en buiten bezig te zijn met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes?

 

 

Wilt u reserveren?

Of bel ons!

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

Zomerseizoen


In het zomerseizoen zijn er gedurende een periode van vier weken dagelijks activiteiten voor jong en oud.  Zo is er de jaarlijkse kinderkermis, een nachtpuzzeltocht, zeskamp, volleybaltoernooi, wekelijkse barbecue en een gezellige disco of feestavond met livemuziek.

Wij vinden de veiligheid van de kinderen tijdens de activiteiten het allerbelangrijkst, daarom hechten wij hier veel waarde aan.

SFEER FOTO’S

BEKIJK HIER EEN AANTAL VAN ONZE FOTO’S