fbpx

Camping Oldemarkt

Camping Oldemarkt


Camping Oldemarkt: Een Camping in of bij Oldemarkt? Camping Krolsbergen is exact wat u zoekt! De camping ligt op een afstand van iets meer dan 5 minuutjes met de auto en nog geen 10 minuutjes op de fiets. Oldemarkt is een kleine dorpskern in de gemeente Steenwijkerland. Het is dus erg leuk om even door Oldemarkt te fietsen of te wandelen en lekker dichtbij.

Camping Oldemarkt Paasloo

Opzoek naar een camping in Oldemarkt Paasloo? U hoeft niet verder te zoeken want Camping Krolsbergen ligt in Paasloo en dat is nabij Oldemarkt. In deze omgeving zijn veel leuke activiteiten te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Klimbos gaan in Paasloo, weerribben buitencentrum of naar het Nationale Park Weerribben Wieden. Dit ligt allemaal vlakbij en is super leuk om naar toe te gaan.

Camping omgeving Oldemarkt

Camping krolsbergen is een camping in omgeving Oldemarkt. Oldemarkt ligt valk bij de camping en is makkelijk te bezoeken. Camping Krolsbergen is een gezellige en knusse familiecamping waar veel te beleven valt voor jong en oud. Vanaf Camping Krolsbergen zijn veel toeristische plaatsjes te bereiken zoals Steenwijk, Oldemarkt, Giethoorn en Wolvega. Camping Krolsbergen ligt in Paasloo en dat is gemeente Steenwijkerland, Oldemarkt valt ook onder deze gemeente.

camping oldemarkt
camping overijssel met zwembad

Camping omgeving Steenwijkerwold

Camping Krolsbergen ligt ook in de omgeven van Steenwijkerwold. Steenwijkerwold is nog geen 5 minuten met de auto vanaf de camping en ongeveer 10 minuten fietsen. Omgeving Steenwijkerwold is mooi groen en behoord tot de gemeente Steenwijkerland. Steenwijkerwold ligt ongeveer 3 kilometer van Steenwijk af.

Camping bij Steenwijkerwold

Een Camping bij Steenwijkerwold in de buurt? Camping Krolsbergen is dichtbij en is een mooie en nette camping. Steenwijkerwold is goed te bereiken van af Camping Krolsbergen. Steenwijkerwold is een dorp en vroeger werd de benaming gebruikt om een bosrijke streek rond Steenwijk aan te duiden (wold staat voor woud).

In Steenwijkerwold zijn mooie landschappen, oude landgoederen en uitzicht over vier verschillende provincies tegelijk. U kunt hier ook erg mooi wandelen. Dus bent u opzoek naar een camping bij Steenwijkerwold? Dan is Camping Krolsbergen in Paasloo precies wat u zoekt.