fbpx

Camping Paasloo

Camping Paasloo


Op zoek naar een camping in Paasloo? Bekijk dan de mogelijkheden bij vier sterren Camping Krolsbergen!

Waar jij ook naar opzoek bent, bij Camping Krolsbergen kan je het vinden! Kamperen kan bij ons op verschillende manieren, zoals jij het comfortabelst vindt. Wij hebben een verwarmd zwembad met kinderbad, speeltuin, voetbalkooi en een super leuk en actief recreatieteam met diverse activiteiten

Kamperen in Paasloo

Heerlijk er even tussenuit, kamperen in de prachtige natuur en tussen het groen van de camping. Kamperen met je gezin is natuurlijk het leukste wat er is!

Op onze camping in Paasloo hebben ruim opgezette plekken, bovendien hebben wij een prettige ligging vlakbij Giethoorn en het National park Weerribben-wieden. Kortom, een ideale locatie eens te gaan kamperen met je gezin!

Chalet huren in Paasloo

Wilt u het echte kampeergevoel beleven, maar heeft u geen zin in het optuigen van een tent, vouwwagen, caravan of camper? Dan is onze luxe chalet precies wat u nodig heeft! Wij bieden een luxe chalet met ruimte voor max. 4 personen. Deze chalet staat uiteraard op onze familiecamping, u heeft dus toegang tot al onze faciliteiten.

Lees hier met over onze verhuur van Chalets.

Camping Krolsbergen Kinderparadijs

Camping Krolsbergen is een echt kinderparadijs. Dit komt mede omdat wij beschikken over een leuke speeltuin, meerde sportvelden en natuurlijk het heerlijke zwembad. Dit geeft kinderen de ruimte om buiten te spelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten.

Camping Paasloo met zwembad

Camping Krolsbergen beschikt over een heerlijk zwembad waar u zomers kunt afkoelen. Daarnaast biedt het voor kinderen een leuke speelmogelijkheid en geeft het een echt vakantiegevoel!

Animatie team

Wat is nou een familiecamping in Paasloo zonder een animatieteam? De animatie biedt voor de kinderen én ouders/verzorgers de mogelijkheid om even echt te ontspannen. Zo zijn de kinderen lekker aan het spelen en kunt u in alle rust genieten van uw welverdiende vakantie.

Horeca en snackbar

Wij beschikken over zowel een snackbar met heerlijke frietjes als een restaurant met heerlijke plates.

Heeft u vragen over onze camping in Paasloo of wilt u misschien direct reserveren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0561 451 471 of controleer direct de beschikbaarheid en de prijzen via onderstaande knop!