fbpx

Camping met restaurant

Camping met restaurant


Camping Krolsbergen is een camping met restaurant, hier kunt u gezellig een hapje eten samen met uw gezin, familie of vrienden. De activiteiten die worden gehouden zoals de bingo en klaverjassen vinden hier ook plaats. In het restaurant kunt u genieten van de heerlijke plates die hier worden geserveerd. Het restaurant beschikt ook over twee bars. Schuif hier gezellig aan voor een lekker kopje koffie of juist iets verfrissend.

In de wintermaanden is het mogelijk om het restaurant af te huren voor vergaderingen, bruiloften, feestjes en partijen. Als u ons restaurant af huurt, kunt u ook warme en koude buffetten bij boeken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in het restaurant? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0561-451471 of per email: info@campingkrolsbergen.nl

 

Een camping met restaurant boeken

Bent u van plan om een camping met restaurant te boeken? Dan is camping Krolsbergen precies wat u zoekt. De camping beschikt over een restaurant en een snackbar. In de snackbar kunt u uw patatje of een snackje komen afhalen. In het restaurant worden verschillende plates geserveerd waar u heerlijk met de hele familie van kunt genieten.

Het restaurant is een gezellige verzamelplek waar u gezellig met anderen een drankje kunt doen of een hapje met anderen kunt gaan eten. De openingstijden kunnen in het voor- en naseizoen verschillen van de normale tijden.

Camping met restaurant
Seizoenplaats camping Overijssel

Camping met seizoenplaats

Bent u op zoek naar een camping met seizoenplaats? Camping Krolsbergen is een 4 sterren familie camping waar altijd veel te beleven valt voor elke leeftijd. Camping Krolsbergen ligt in het Overijsselse plaatsje Paasloo. In deze omgeving bevinden zich veel verschillende mooie plekken, hierbij kunt u denken aan bossen, plassen, meren, plaatsjes en natuurgebieden. Paasloo ligt dicht bij de wat meer bekende plaatsen Steenwijk, Giethoorn en Weerribben.

Er is in de omgeving van de camping veel mogelijkheid om te wandelen, fietsen en te varen. Zo kunt u bijvoorbeeld in Giethoorn of de Weerribben kanoën, roeien of varen op een bootje door het mooie natuurgebied van die omgeving. Er is dus genoeg te beleven als u de camping met seizoenplaats boekt bij Camping Krolsbergen.