fbpx

Seizoenplaats camping Overijssel

Seizoenplaats camping Overijssel


Camping Krolsbergen is een prachtige camping in Overijssel met verschillende seizoen plaatsen. Vindt u het fijn om het hele seizoen de zekerheid te hebben om op de camping te kunnen staan, het hele seizoen gegarandeerd een super staplaats? De seizoenplaatsen van onze camping in Overijssel zijn erg geschrikt als u het fijn vindt om in de weekenden en de weken dat u vrij bent er even lekker tussen uit te gaan. Of wilt u er even tussen uit met uw vrienden? Ook dat is bij de camping met seizoenplaats mogelijk. Het is namelijk toegestaan dat u bezoek ontvangt, zo kunt u samen met hun de rustgevende en gezellige vakantie sfeer ervaren het hele seizoen door.

Op de camping zijn verschillende activiteiten te beleven en er zijn verschillende faciliteiten voor jong en oud. Hierbij kunt u denken aan een zwembad, animatie team, leuke speeltuinen, meerdere sportvelden, midgetgolf, een air- trampoline, horeca & snackbar, restaurant en u mag per kampeerplek maximaal 2 huisdieren meenemen.

Seizoenplaats camping Overijssel
Camping met peuterbad

Camping met peuterbad

Bent u opzoek naar een camping met peuterbad? Het zwembad van camping Krolsbergen bestaat uit twee delen, een ondiep en een wat dieper gedeelte. Het peuterbad is 0,40 meter diep en het diepere gedeelte is 1,40 meter diep. Bij het peuterbad staan aan de kant een aantal waterfonteinen. Het is erg leuk om samen met uw peuter in dit zwembad lekker af te koelen en te spelen.