fbpx

Camping met peuterbad

Camping met peuterbad


Bent u opzoek naar een camping met een peuterbad? Het zwembad van camping Krolsbergen bestaat uit twee delen, een ondiep en een dieper gedeelte. Het peuterbad is 0,40 meter diep en het diepere gedeelte is 1,40 meter diep. Bij het peuterbad staan aan de kant een aantal waterfonteinen. Het is erg leuk om samen met uw peuter in dit zwembad lekker af te koelen en te spelen.

Het wat diepere gedeelte van het zwembad heeft een leuke glijbaan waar de kinderen zo het water in kunnen glijden. Camping Krolsbergen is een leuke camping met peuterbad, dieper zwembad en allemaal andere leuke activiteiten.

Camping met peuterbad boeken?

Wilt u een plekje bij camping Krolsbergen met peuterbad boeken? Wacht dan niet langer en reserveer uw plekje online. Heeft u vragen of wilt u nog meer informatie over bij voorbeeld de camping met peuterbad? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of email.

Kom gezellig zwemen met uw peuter in ons peuterbad bij camping Krolsbergen! Het zwembad is geopend van 9:00 tot en met 21:00. Huisdieren zijn niet toegestaan in het zwembad.

Voor bezoekers van buitenaf geldt een entree van €2.00.

Camping met peuterbad
Camping met animatie

Camping met animatie

Bent u opzoek naar een gezellige camping met animatie voor uw kinderen? Camping krolsbergen heeft een ontzettend leuk animatieteam, die leuke activiteiten organiseren. Ons professionele animatie team biedt voor de kinderen en ouders/verzorgers de mogelijkheid om even echt te ontspannen. De kinderen kunnen lekker spelen en u kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

De camping met animatie is gedurende hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen voor zien van dit leuke en enthousiaste animatieteam. Bekijk ook ons animatieprogramma voor aankomend seizoen!!

Het animatie team brengt kinderen bij elkaar. Dit maakt het makkelijker voor de kinderen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Ze leren elkaar kennen door de activiteiten en zullen genieten van een vakantie om nooit meer te vergeten