fbpx

Camping met animatie

Camping met animatie


Bent u opzoek naar een gezellige camping met animatie voor uw kinderen? Camping krolsbergen heeft een ontzettend leuk animatieteam, die leuke activiteiten organiseren. Ons professionele animatie team biedt voor de kinderen en ouders/verzorgers de mogelijkheid om even echt te ontspannen. De kinderen kunnen lekker spelen en u kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

De camping met animatie is gedurende hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen voor zien van dit leuke en enthousiaste animatieteam. Bekijk ook ons animatieprogramma voor aankomend seizoen!!

Activiteiten camping met animatie

Otto, Elle en Izzi zijn het professionele animatie team van camping krolsbergen. zij zullen verschillende activiteiten organiseren voor jong maar af en toe ook voor oud. Er zullen gezellige klaverjas -en bingoavonden worden georganiseerd. Ook zal er een uitgebreid en gevarieerd activiteitenprogramma worden gehouden voor de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind/ kinderen tijdens de zomervakantie lekker actief buiten bezig kan zijn, met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Het animatie team brengt kinderen bij elkaar. Dit maakt het makkelijker voor de kinderen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Ze leren elkaar kennen door de activiteiten en zullen genieten van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Camping met animatie
Familiecamping met zwembad

Familiecamping met zwembad

Naast dat camping Krolsbergen een ontzettend leuke camping met animatie is, zijn ze ook nog een camping met zwembad. Onze familiecamping beschikt over een heerlijk zwembad waar u in de zomer lekker in af kunt koelen. In en bij het zwembad kunnen de kinderen leuk spelen. Het zwembad is voor een deel 1,40 meter diep en het andere deel is het kinderbad dat 0,4 meter diep is. De familiecamping met zwembad heeft een glijbaan aan het zwembad en een aantal waterfonteinen.

Bent u opzoek naar een leuke familiecamping met zwembad? Dan zit u bij camping Krolsbergen helemaal aan het juiste adres! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.