fbpx

Vijftig plus camping Overijssel

Vijftig plus camping in Overijssel


Bent u opzoek naar een vijftig plus camping in Overijssel? Bekijk dan de mogelijkheden bij Camping Krolsbergen! Wij zijn een camping in het bovenste puntje van Overijssel. Bij ons kunt u een ontspannen en relaxte vakantie midden in de natuur beleven.

Zo kunt u bijvoorbeeld direct vanaf onze camping het bos in, voor een heerlijke avondwandeling.

Naast dat wij u een rustgevende vakantie kunnen bieden midden in de natuur. Zijn natuurlijk uw kleinkinderen of andere familie ook van harte welkom op onze camping in Paasloo!

Wat kunt u doen op onze vijftig plus camping?

Wij willen graag dat u zich thuis voelt op onze vijftig plus camping in Overijssel. Hierom hechten wij veel waarde aan onze gastvrijheid. Hierdoor voelen onze gasten zich altijd welkom en erg op hun gemak.

Naast het feit dat wij een zeer prettige sfeer op onze camping hebben. Kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Bij de receptie kunt u verschillende wandel- en fietsroutes vinden. Naast mooie lange routes door bijvoorbeeld het prachtige nationale park Weerribben-Wieden. Kunt u ’s avonds na het eten ook nog even snel een fijne, wandeling maken in het bosds wat direct naast onze camping gelegen is. 

vrijftig-plus-camping-overijssel

Fietsen in de omgeving van Weerribben-Wieden

Wilt u lekker fietsen in de omgeving van het nationale park Weerribben-Wieden? Binnen 5 km vanaf onze vijftig plus camping fietst u door het uitgestrekte nationale park de Weerribben-Wieden. Hier kunt u schitterende fietsroutes fietsen, maar ook prachtige wandelroutes vinden. Dit nationale park is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Het uitgestrekte waterlandschap is ontstaan door riet teelt en vervening. Dit heeft als gevolg dat het een grote diversiteit heeft aan vegetatie en dieren. Kortom dit biedt uitstekende mogelijkheden voor prachtige fietstochten en schitterende wandelroutes!

Lekker een dagje helemaal tot rust komen? Dan kunt u ook een bootje huren om vanaf het water dit prachtige natuurgebied verkennen.

Kamperen bij vijftig plus Camping Krolsbergen

Er even heerlijk tussenuit? In de buitenlucht zijn, kamperen, fietsen, wandelen is natuurlijk het lekkerste wat er is! Voor deze activiteiten is onze vijftig plus camping in Overijssel de ideale uitvalbasis. Wij hebben ruime kampeerplekken die voorzien zijn van alle gemakken, beschikken over een eigen zwembad op de camping en wij hebben een prachtige ligging vlakbij Giethoorn en het National park Weerribben-wieden. Kortom, een ideale locatie om lekker tot rust te komen.

Benieuwd of wij nog kampeerplekken beschikbaar hebben? Controleer direct de beschikbaarheid en boek snel uw camper of kampeerplaats bij Camping Krolsbergen in Paasloo.

 

Ps. boekingen en reservberingen gaan momenteel erg hard. hebben wij nog camperplaatsen of kampeerplaatsen beschikbaar in de door u gekozen periode, boek dan snel om gegarandeerd te zijn van een camper of kampeerplaats.