fbpx

Fietsen in omgeving Paasloo


Fietsen in omgeving Paasloo

Wilt u graag fietsen in de omgeving van Paasloo? Vanaf Camping Krolsbergen kunt naar prachtige plekken gaan om te fietsen.

Fietsen in de omgeving van Weerribben-Wieden

Binnen 5 km fietst u door het uitgestrekte nationale park de Weerribben-Wieden, hier kunt u schitterende fietsroutes fietsen. Dit nationale park is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa, het uitgestrekte waterlandschap is ontstaan door riet teelt en vervening, dit heeft als gevolg dat het een grote diversiteit heeft aan vegetatie en dieren. Kortom dit biedt uitstekende mogelijkheden voor prachtige fietstochten!

Fietsen in de omgeving van Giethoorn

Ook Giethoorn is binnen bereik, met minder dan 13 km bent u in Giethoorn, ook hier kunt u prachtig fietsen! Daarnaast kunt u uiteraard ook even uw fiets ‘parkeren’ en even een bootje huren, heerlijk ontspannen! Giethoorn wordt ook wel hét Venetië van Nederland genoemd, Giethoorn is ook onderdeel van het nationale park Weerribben-Wieden.

Dit unieke moerasgebieden in de provincie Overijssel is gevormd door het eeuwenlange gevecht tegen het water, aan dit gevecht heeft het gebied zijn fraaie uiterlijk en prachtige waterdorpjes te danken.

Ook voor dierenliefhebbers heeft dit waterrijke gebied veel te bieden. Zo zijn er zeldzame dieren als otters en zwarte sternen te vinden, maar ook aalscholvers en zilverreigers.

vrijftig-plus-camping-overijssel

Fietsvakantie in omgeving Weerribben-wieden

Bent u op zoek naar een locatie waarvandaan uw heerlijk kunt fietsen? Kom dan naar Camping Krolsbergen, vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen in de omgeving van het nationale park Weerribben-Wieden.

  • Weerribben-Wieden is een prachtig natuurgebieden
  • Camping Krolsbergen ligt op 5 km afstand van het nationale park Weerribben-Wieden
  • Diverse overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige 4 sterren camping met verwarmd zwembad

Naast het feit dat u heerlijk kunt fietsen vanaf onze camping grenzen wij ook aan een prachtig bos, vanaf onze camping loopt u zo het bos in. Verder zijn er ook hele mooie wandelroutes in de buurt van onze camping, deze liggen bij de receptie.

Kamperen in Paasloo

Heerlijk er even tussenuit, kamperen en fietsen is natuurlijk het leukste wat er is! Wij hebben ruim opgezette plekken, beschikken over een verwarmd zwembad en wij hebben een prettige ligging vlakbij Giethoorn en het National park Weerribben-wieden. Kortom, een ideale locatie eens te gaan kamperen en fietsen.

Naast het feit dat u prachtig kan fietsen vanaf onze camping in Paasloo, kunt u ook heerlijk wandelen, wilt u daar meer over weten? Lees hier meer.

Benieuwd of wij nog plek hebben? Bekijk onze mogelijkheden en boek uw fietsvakantie nu voordat het te laat het is!