fbpx

Familiecamping met zwembad

Familiecamping met zwembad


Naast dat camping Krolsbergen een ontzettend leuke camping met onder andere een animatie is, zijn ze ook nog een familiecamping met zwembad. Onze familiecamping beschikt over een heerlijk zwembad waar u in de zomer lekker in af kunt koelen. In en bij het zwembad kunnen de kinderen leuk spelen. Het zwembad is voor een deel 1,40 meter diep en het andere deel is het kinderbad dat 0,4 meter diep is. Ons zwembad heeft een glijbaan aan het zwembad en een aantal waterfonteinen.

Bent u opzoek naar een leuke familiecamping met zwembad? Dan zit u bij camping Krolsbergen helemaal aan het juiste adres! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Familiecamping Krolsbergen met zwembad

Familiecamping Krolsbergen met zwembad is een gezellige knusse 4 sterren camping, waar voor jong en oud wat te beleven valt! Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, hierbij kunt u denken aan bingoavonden, zeskamp, volleybaltoernooi, muziek, puzzeltochten, barbecue en de activiteiten overdag geregeld door ons animatie team. De familiecamping is voorzien van een zwembad, een mooie speeltuin, verschillende sportvelden, air-trampoline, midgetgolf, een kabelbaan en natuurlijk het klimbos dat zich naast de familiecamping bevindt.

Alle reden dus om met het hele gezin, of met de hele familie, te komen genieten bij familiecamping Krolsbergen in Paasloo.

Familiecamping met zwembad
Camping met restaurant

Camping met restaurant

Camping Krolsbergen is een camping met restaurant, hier kunt u gezellig een hapje eten samen met uw gezin, familie of vrienden. De activiteiten die worden gehouden zoals de bingo en klaverjassen vinden hier ook plaats. In het restaurant kunt u genieten van de heerlijke plates die hier worden geserveerd. Bij de camping met restaurant beschikt het restaurant ook over twee bars. Schuif hier gezellig aan voor een lekker kopje koffie of juist iets verfrissend.

In de winter zitten wij niet stil en is het mogelijk om het restaurant af te huren voor vergaderingen, bruiloften, feestjes en partijen. U kunt ook gebruik maken van warme en koude buffetten.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in het restaurant? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0561-451471 of per email: info@campingkrolsbergen.nl