fbpx

Camping Steenwijk

Camping Steenwijk


Camping Steenwijk: Bent u opzoek naar een camping in de omgeving van Steenwijk? Camping Krolsbergen is slechts een kleine 15 min van Steenwijk en bevind zich op een mooie rustgevende locatie. De afstand naar Steenwijk is ook prima te doen voor een leuke fietsroute of een lange wandeltocht.

Als u op de fiets naar Steenwijk gaat bent u slecht een half uur onderweg. U kunt dan onder tussen de prachtige omgeving om Steenwijk bewonderen. Camping Krolsbergen ligt namelijk mooi achteraf met veel natuur om de camping heen. Vanaf Camping Krolsbergen is Steenwijk snel en makkelijk te bereiken. Camping Krolsbergen is een leuke en mooie camping bij Steenwijk.

Camping Steenwijk Paasloo

De leukste camping in Paasloo Steenwijk bezoeken? Camping Krolsbergen is gevestigd in Paasloo nabij Steenwijk. Steenwijk is nog geen 10 kilometer van Camping Krolsbergen in Paasloo vandaan. De beste camping bij Paasloo Steenwijk is camping Krolsbergen.

In Paasloo zijn veel leuke activiteiten te beleven. Hierbij kunt u denken aan een avontuurlijk Klimbos, verschillende workshops, Jeu de Boules, verschillende spellen zoals escape Rooms en nog veel meer andere leuke activiteiten. Ook in Steenwijk zijn veel leuke activiteiten.

camping steenwijk
camping overijssel met zwembad

Camping bij Steenwijk

Camping Krolsbergen is een camping bij Steenwijk. Steenwijk is een stad in Overijssel en is de op 1 na grootste plaats in de kop van Overijssel. Steenwijk heeft veel verschillende bezienswaardigheden die u kunt bekijken. Hierbij kunt u denken aan de stadsgrachten en stadswallen of juist aan een museum. Na een drukke dag in de stad Steenwijk wilt u weer tot rust komen bij een Camping bij Steenwijk. Camping Krolsbergen ligt lekker dicht bij en is gevestigd op een mooie plek achteraf in de natuur.

Campings in omgeving Steenwijk

Op zoek naar campings omgeving Steenwijk? Dan is Camping Krolsbergen de camping waar u naar opzoek bent. Camping Krolsbergen ligt in omgeving Steenwijk en bied u veel ruimte en gezelligheid. Er zijn in de buurt van de camping veel leuke activiteiten die u kunt doen. Steenwijk ligt op fietsafstand van de camping en zo ziet u ook veel van de omgeving Steenwijk.