fbpx

Camping Overijssel met zwembad

Camping Overijssel met zwembad

Opzoek naar een camping in Overijssel met zwembad? Stop met zoeken en boek een mooie kampeerplek bij camping krolsbergen de leukste camping van Overijssel.

Camping Krolsberen is een camping in Overijssel met zwembad waar u heerlijk in uw vakantie kunt afkoelen en genieten. Camping Krolsbergen ligt in Paasloo naast het Paasloërbos. U kunt hier genieten van rust, natuur en het platteland dat samen gaat met bedrijvigheid, gezelligheid en een landelijk karakter.

Camping Overijssel met zwembad boeken

Onze Camping in Overijssel met zwembad ligt dicht bij de toeristische plaatsen Wolvega, Steenwijk, Weerribben, Meppel en Giethoorn. Wilt u de camping in Overijssel met zwembad boeken? Dan kan dat gemakkelijk en snel via onze website.

Het zwembad is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Alle leeftijden komen hier bij elkaar om gezellig samen te genieten van het mooie weer. De kinderen kunnen bij onze camping met zwembad lekker afkoelen, nieuwe vriendjes maken en gezellig samen spelen, dit geeft een echt vakantie gevoel en een vakantie om nooit meer te vergeten.

familiecamping Overijssel
Camping Giethoorn

Het zwembad van de Camping in Overijssel

Het zwembad van onze camping bestaat uit twee delen en is geschrikt voor verschillende leeftijden. Het ene deel van het zwembad heeft een diepte van 1,40 meter en heeft een leuke glijbaan. Het andere deel van het zwembad is een ondiep kinderbad met verschillende grappige waterfonteinen.

Het zwembad van onze camping wordt verwarmd door aardgas, hierdoor is het zwembad altijd lekker op temperatuur en niet te koud.

Naast het zwembad zijn er in de buurt van de camping nog vele andere leuke activiteiten die u kunt gaan doen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het bezichtigen van de toeristische plaatsjes, lekker wandelen of fietsen door het mooie natuurgebied, klimmen door de bomen van het Paasloërbos, gezellig met de familie varen over de mooie wateren van Giethoorn of lekker kanoën door het Nationaal Park Weerribben- Wieden.