fbpx

Camping Overijssel

Camping Overijssel

Zoekt u de allerleukste camping van Overijssel? Camping Krolsbergen is de leukste en gezelligste familiecamping van Overijssel. De camping ligt in Paasloo dit ligt in de gemeente Steenwijkerland. Paasloo ligt dicht bij de toeristische plaatsjes Giethoorn, Meppel, Wolvega, Weerribben en Steenwijk. Deze plaatsen zijn goed te bereiken vanaf camping Krolsbergen.

De Camping in Overijssel ligt mooi rustig gelegen naast het Paasloërbos. In het Paasloërbos is veel te beleven, u kunt hier wandelen, fietsen en misschien nog wel het allerleukst ook klimmen tussen de bomen door. In het Paasloërbos zit namelijk het Klimbos Paasloo hier kunt u klimmen als u ervaren bent maar ook als u een beginnende klimmer bent. Het Klimbos beschikt over verschillende parcours.

Camping Overijssel reserveren

Wilt u een plekje op onze mooie camping in Overijssel reserveren? Uiteraard is dat mogelijk bij camping Krolsbergen in Paasloo. Onze camping beschikt over verschillende leuke faciliteiten voor jong en oud en is daarom ook een echte familiecamping. Bij deze faciliteiten kunt u denken aan ons mooie zwembad, restaurant, horeca & snackbar, de huisdieren die u mag meenemen, speeltuinen, verschillende sportvelden en ons enthousiaste animatie team.

Rust, natuur en platteland gaan op onze camping in Overijssel samen met gezelligheid, bedrijvigheid en een landelijk karakter.

familiecamping Overijssel
Camping Giethoorn

Activiteiten in de buurt bij camping in Overijssel

Op nog geen half uur afstand van Camping Krolsbergen ligt het Nationaal park Weerribben Wieden. Dit is een groot natuurgebied met verschillende plassen, bossen, meren, bloemrijke hooilanden slootjes, en rietpercelen. In dit Nationale park kunt u varen, fietsen en verschillende routes bewandelen. Giethoorn is nog weer dichter bij de camping en hier kunt u ook varen, kanoën, wandelen, fietsen of zelfs roeien.

Heeft u verder nog vragen over onze camping in Overijssel of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.