fbpx

Camping met zwembad in Overijssel


Bent u op zoek naar een camping met zwembad in Overijssel? Camping Krolsbergen is een prachtige 4 sterren camping met zwembad in Overijssel, gevestigd in Paasloo.

Een vakantie wordt natuurlijk veel leuker als je kan zwemmen met je kinderen op een camping in Overijssel met zwembad! Een zwembad garandeert natuurlijk uren waterpret, en is heerlijk als je even wilt afkoelen! Je kan zelf lekker een boekje lezen terwijl je kinderen zich vermaken in het Zwembad.

Wij hebben een diep bad met glijbaan en een kinderbad met waterfontein, jong en oud kunnen zich hier vermaken!

Naast een prachtige familiecamping in Overijssel met zwembad hebben wij natuurlijk nog meer voorzieningen!

Zo beschikken wij over een leuke speeltuin en meerdere sportvelden. Dit geeft de kinderen de ruimte om buiten te spelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten!

4 sterren camping Overijssel

Wij zijn camping Krolsbergen, wij zijn een 4 sterren camping in Overijssel waar je een ontspannen vakantie midden in de natuur kan beleven.

Kamperen kan bij ons op verschillende manieren, zoals jij het comfortabelst vindt. Wij hebben een verwarmd zwembad met kinderbad, speeltuin, voetbalkooi en een super leuk en actief recreatieteam met diverse activiteiten.

Onze camping in Paasloo beschikt over verschillende terreinen waar u heerlijk de ruimte hebt om te verblijven in onze accommodaties of te kamperen.

Daarnaast is er in de omgeving van Camping Krolsbergen veel te doen! Bijvoorbeeld een dagje varen! Het ligt namelijk vlakbij Giethoorn en het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Kinderparadijs camping Krolsbergen

Camping Krolsbergen is een echt kinderparadijs. Dit komt mede omdat wij beschikken over een leuke speeltuin, meerde sportvelden en natuurlijk het heerlijke zwembad. Dit geeft kinderen de ruimte om buiten te spelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten.

Heeft u vragen over onze camping in Paasloo of wilt u misschien direct reserveren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0561 451 471 of controleer direct de beschikbaarheid en de prijzen via onderstaande knop!