fbpx

Camping met seizoenplaats

Camping met seizoenplaats


Bent u op zoek naar een camping met seizoenplaats? Camping Krolsbergen is een 4 sterren familie camping waar altijd veel te beleven valt voor elke leeftijd. Camping Krolsbergen ligt in het Overijsselse plaatsje Paasloo. In deze omgeving bevinden zich veel verschillende mooie plekken, hierbij kunt u denken aan bossen, plassen, meren, plaatsjes en natuurgebieden. Paasloo ligt dicht bij de wat meer bekende plaatsen Steenwijk, Giethoorn en Weerribben.

Er is in de omgeving van de camping veel mogelijkheid om te wandelen, fietsen en te varen. Zo kunt u bijvoorbeeld in Giethoorn of Weerribben kanoën, roeien of varen op een bootje door het mooie natuurgebied van die omgeving. Er is dus genoeg te beleven als u de camping met seizoenplaats boekt bij Camping Krolsbergen.

familiecamping in Overijssel
camping paasloo met zwembad

Camping met seizoenplaats Overijssel

Camping Krolsbergen is een camping met seizoenplaats in Overijssel. Vindt u het fijn om het hele seizoen de zekerheid te hebben om op de camping te kunnen staan? De camping met seizoenplaats is erg geschrikt als u het fijn vindt om in de weekenden en de weken dat u vrij bent er even lekker tussen uit te gaan. Of wilt u er even tussen uit met uw vrienden? Ook dat is bij de camping met seizoenplaats mogelijk. Het is namelijk toegestaan dat u bezoek ontvangt, zo kunt u samen met hun de rustgevende en gezellige vakantie sfeer ervaren het hele seizoen door.

Op de camping zijn verschillende activiteiten te beleven en er zijn verschillende faciliteiten voor jong en oud. Hierbij kunt u denken aan een zwembad, animatie team, leuke speeltuinen, meerdere sportvelden, midgetgolf, een air- trampoline, horeca & snackbar, restaurant en u mag per kampeerplek maximaal 2 huisdieren meenemen.

Camping met seizoenplaats boeken

Wilt u de camping met seizoenplaats boeken bij camping Krolsbergen? Neem dan gerust contact met ons op of reserveer uw plek online. Heeft u nog vragen of wilt u nog meer informatie? U kunt ons bereiken via de telefoon of email.