fbpx

Camping met hond

Camping met hond

Bent u opzoek naar een camping voor u en uw trouwe viervoeter? Bij Camping Krolsbergen wensen wij u en uw hond een warm welkom. Wij weten als geen ander dat een hond onderdeel is van het gezin, daarom vinden wij het erg gezellig als u uw hond mee wilt nemen naar Camping Krolsbergen.

Komt u naar de camping met uw hond, dan is deze viervoeter overal welkom, mits deze natuurlijk is aangelijnd. Camping Krolsbergen ligt nabij verschillende mooie bossen en natuurgebieden, hier kunt u gezellig met uw hond, gezin of vrienden wandelen of ander activiteiten beleven.

Samen met de hond naar de Camping in Overijssel

Samen naar de camping in Overijssel met uw hond? Camping Krolsbergen is een diervriendelijke camping en wij vinden het erg gezellig als u en uw viervoeter samen bij ons komen verblijven. Camping Krolsbergen is gevestigd in Paasloo, dat ligt in de provincie Overijssel. Paasloo ligt dicht bij Giethoorn, Steenwijk en Nationaal park de Weerribben, hier zijn veel verschillende leuke activiteiten te beleven voor u maar ook voor uw hond.

In Giethoorn kunt u bijvoorbeeld heel leuk met ze allen een bootje huren, afkoelen en genieten van het weer. Naast camping Krolsbergen bevindt zich het Paasloërbos waar u lekker met uw hond kunt gaan wandelen. In het Paasloërbos bevindt zich ook een mooi klimbos waar u kunt klimmen tussen de bomen.

camping steenwijk
Camping Giethoorn

Samen met uw hond wandelen in het Nationaal park Weerribben Wieden

Op nog geen half uur afstand van Camping Krolsbergen ligt het Nationaal park Weerribben Wieden. Dit is een groot natuurgebied met verschillende plassen, bossen, meren, bloemrijke hooilanden slootjes, en rietpercelen. In dit Nationale park kunt u varen, fietsen en verschillende routes bewandelen samen met uw hond. Er zijn dus genoeg dingen die u samen met uw hond kunt doen als u op Camping Krolsbergen verblijft.

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.