fbpx

Camping met buitenzwembad

Camping met buitenzwembad

Camping Krolsbergen is een mooie camping in Paasloo met buitenzwembad. Het buitenzwembad bestaat uit twee delen en is geschrikt voor jong en oud. Het ene deel van het buitenzwembad is ondiep kinderbad met verschillende waterfonteinen. Het andere deel van het buitenzwembad heeft een diepte van 1,40 meter en heeft een glijbaan. De camping met buitenzwembad wordt ook verwarmd door aardgas, hierdoor is het buitenzwembad altijd lekker op temperatuur.

Dus bent u opzoek naar een camping met buitenzwembad? Dan bent u bij camping Krolsbergen op het juiste adres. De camping met buitenzwembad biedt ook een mooie plek voor kinderen op te spelen en lekker af te koelen op een hete zomerdag.

Camping met buitenzwembad in Overijssel boeken

Wilt u een camping met buitenzwembad in Overijssel boeken? Dan is Camping Krolsbergen de camping met buitenzwembad die u zoekt. Camping Krolsbergen is gevestigd in het prachtige Paasloo dit is een plaats in Overijssel dicht bij Steenwijk, Giethoorn, Weerribben en Oldemarkt. In de omgeving dicht bij de Camping zijn veel verschillende activiteiten die u tijdens uw vakantie kunt gaan doen.

Zo staat Giethoorn bekent om de leuke boottochtjes, in Weerribben licht een nationaal park/natuurgebied en in Paasloo zelf naast de camping is een Klimbos. Naast het buitenzwembad zijn er dus genoeg andere leuke activiteiten die u kunt doen tijdens uw verblijf op onze camping.

camping steenwijk
camping overijssel met zwembad

Klimbos Paasloo op 5 min loopafstand

Camping Krolsbergen is een camping met zwembad gevestigd in Paasloo en ligt nog geen 400m van Klimbos Paasloo verwijderd. Klimbos Paasloo ligt nabij Nationaal park de Weerribben en heeft verschillende parcours die u kunt volgen. Deze verschillen zowel in hoogte als in moeilijkheidsgraad. Het Klimbos in Paasloo is hierdoor geschrikt voor ervaren en beginnende klimmers. Het Klimbos in Paasloo is een leuk uitstapje voor het hele gezin en u bent verzekerd van een leuk maar soms ook spannend avontuur.

Beschikbaarheid controleren of benieuwd naar de prijzen? Klik op de knop “boek nu” om onze boekingsmodule te starten. Hier kunt u de beschikbaarheid controleren en direct inzien wat de prijzen zijn voor de door u geselecteerde data.