fbpx

Op vakantie met hond

Op vakantie met hond


Op vakantie met hond? Bent u op zoek naar een vakantie met je trouwe viervoeter? Dat een hond onderdeel is van het gezin weten wij als geen ander! Daarom is ook uw hond van harte welkom bij Camping Krolsbergen. Geniet van een prachtige vakantie met uw gezin en uw hond(en).

Uw hond is overal welkom op onze camping mits hij natuurlijk aangelijnd is. Lees hieronder meer over onze hond vriendelijke camping!

4 sterren familiecamping Overijssel

Wij zijn camping Krolsbergen, wij zijn de familiecamping in Overijssel waar je een ontspannen vakantie midden in de natuur kan beleven.

Kamperen kan bij ons op verschillende manieren, zoals jij het comfortabelst vindt. Wij hebben een verwarmd zwembad met kinderbad, speeltuin, voetbalkooi en een super leuk en actief recreatieteam met diverse activiteiten.

De camping beschikt over verschillende terreinen waar u heerlijk de ruimte hebt om te verblijven in onze accommodaties of te kamperen. Daarnaast is er in de omgeving van Camping Krolsbergen veel te doen. Bijvoorbeeld een dagje varen, wandelen, fietsen of gewoon een dagje lekker niks!

Camping krolsbergen ligt vlak bij het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit nationale park is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa, het uitgestrekte waterlandschap is ontstaan door riet teelt en vervening, dit heeft als gevolg dat het een grote diversiteit heeft aan vegetatie en dieren. Kortom dit biedt uitstekende mogelijkheden voor prachtige wandelroutes, fietstochten en nog veel meer.

Controleer de beschikbaarheid en boek direct uw vakantie!

Op vakantie met hond

Kamperen met hond

Heerlijk er even tussenuit, kamperen in de prachtige natuur en tussen het groen van de camping. Kamperen met je gezin en hond is natuurlijk het leukste wat er is! Wij hebben ruim opgezette plekken, bovendien hebben wij een prettige ligging vlakbij Giethoorn en het National park Weerribben-wieden.

Kortom, een ideale locatie om eens te gaan kamperen met je gezin en je trouwe viervoeter!

Familie Zwembad

Naast het feit dat uw hond van harte welkom is beschikken wij over een heerlijk familiezwembad waar u zomers kunt afkoelen. Daarnaast biedt het voor kinderen een leuke speelmogelijkheid en geeft het een echt vakantie gevoel!