fbpx

Klimbos Paasloo op 5 min loopafstand

Klimbos Paasloo op 5 min loopafstand

Camping Krolsbergen is een camping met zwembad gevestigd in Paasloo en ligt nog geen 400m van Klimbos Paasloo verwijderd. Klimbos Paasloo ligt nabij Nationaal park de Weerribben en heeft verschillende parcours die u kunt volgen. Deze verschillen zowel in hoogte als in moeilijkheidsgraad. Het Klimbos in Paasloo is hierdoor geschrikt voor ervaren en beginnende klimmers. Het Klimbos in Paasloo is een leuk uitstapje voor het hele gezin en u bent verzekerd van een leuk maar soms ook spannend avontuur.

Het Klimbos in Paasloo werkt met een speciaal zekersysteem hier door zit u continu gezekerd, wel zo veilig als u door het bos heen klimt. Het Klimbos Paasloo is ook één van de top 8 attracties in Overijssel volgens de ANWB en Camping Krolsbergen is daar maar 5 min loopafstand van verwijderd.

Klimbos Paasloo dichtstbij zijnde camping

Klimbos Paasloo ligt naast Camping Krolsbergen in het mooie Paasloërbos. Hier kunt u meerdere en verschillende parcours volgen en een complete dag vullen met een leuk, bewegende en gezond avontuur. U kunt de hele dag genieten van het mooie weer buiten en het bos bekijken vanuit een ander perspectief. Het is bij het Klimbos Paasloo ook mogelijke om meerdere dagen terug te komen om over het parcours te gaan.

Blijft u liever veilig aan de grond? Ook dat is mogelijk in het Paasloërbos! Het Paasloërbos is vrij toegankelijk, dit houdt in dat u het bos gewoon mag betreden. U kunt lekker door het bos wandelen en als u het leuk vindt kunt u de klimmers bekijken en aanmoedigen.

klimbos paasloo
paasloo klimbos

Samen met vrienden of familie klimmen in Paasloo

Als u een mooi plekje heeft weten te bemachtigen op onze camping, dan mag u ook bezoek ontvangen. Hoe leuk is het om met uw vrienden, familie of zelfs met collega’s wat leuks te gaan doen tijdens uw verblijf op Camping Krolsbergen. Ga gezellig samen met hun naar onze buren het Klimbos Paasloo in het Paasloërbos!

Heeft u vragen hier over of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.