fbpx

Kamperen Overijssel

Kamperen Overijssel

Bent u opzoek naar een leuke en gezellige camping om te kamperen in Overijssel? Camping Krolsbergen ligt in het mooie plaatsje Paasloo in de gemeente Steenwijkerland. Vanaf hier zijn toeristische plaatsjes als Steenwijk, Giethoorn en Wolvega goed te bereiken en daarnaast ligt het Nationaal Park Weerribben-Wieden ook nog geen half uur van de camping vandaan.

In het Nationaal Park Weerribben- Wieden kunt u verschillende fiets, wandel en vaarroutes volgen. Dit zijn leuke activiteiten om te doen tijdens het kamperen in Overijssel. Ook staat bijvoorbeeld Giethoorn er om bekend, dat je daar leuk kunt varen. Deze activiteiten zijn leuk voor jong en oud en zullen niet gauw vervelen.

Bent u geïnteresseerd om te komen Kamperen in Overijssel bij camping Krolsbergen of wilt u misschien meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

camping steenwijk
camping overijssel met zwembad

Kamperen bij Camping Krolsbergen in Overijssel

Bent u op zoek naar een gezellige vakantie voor het gezin en willen jullie kamperen in Overijssel? Houden jullie van een persoonlijke en knusse sfeer? En van het buitenleven en natuur? Waar u ook naar opzoek zijn, bij Camping Krolsbergen kunt u het vinden! Kamperen in Overijsel kan bij ons op verschillende manieren, zoals u het comfortabelst vindt. Wij hebben een verwarmd zwembad met kinderbad, speeltuin, voetbalkooi en een super leuk en actief recreatieteam met diverse activiteiten.

De camping beschikt over verschillende terreinen waar u heerlijk de ruimte hebt om de verblijven of te kamperen. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de verschillende terreinen

Camping met zwembad boeken?

Wilt u een camping met zwembad in Overijssel boeken? Dan is Camping Krolsbergen de camping met buitenzwembad die u zoekt. Camping Krolsbergen is gevestigd in Paasloo dit is een plaats in Overijssel dicht bij Steenwijk, Giethoorn, Weerribben en Oldemarkt. In de omgeving dicht bij de Camping zijn veel verschillende activiteiten die u tijdens uw vakantie kunt gaan doen.

Beschikbaarheid controleren en misschien direct boeken? Klik op de knop “boek direct” om onze boekingsmodule te starten. U kunt dan direct de actuele beschikbaarheid controleren.