fbpx

Kamperen en fietsen in Overijssel

Kamperen en fietsen in Overijssel


Heerlijk fietsen in de mooiste fietsomgeving van Overijssel? Boek dan nu een kampeerplaats bij Camping Krolsbergen in Paasloo!

Direct vanaf onze camping in Overijssel genieten van de mooiste fietsroutes en goed aangelegen fietspaden. Vanaf onze camping kunt u verschillende fietsrouters volgen naar bijvoorbeeld het nationaal Park Weerribben-Wieden, of prachtige fietsroutes naar en door Gierhoorn.
Ook zijn toeristische plaatsen als Blokzijl en Vollenhove erg goed te bereiken.

Dagjes weg op de fiets

Op slechts 22 kilometer (+/- 22 min, met de auto of +/- een uurtje fietsen) van onze camping ligt Meppel. Meppel is een leuk historisch stadje en ligt aan de grens van Drenthe en Overijssel.

Meppel ligt op een kruispunt van riviertjes en stroompjes. U vindt in Meppel dan ook verschillende Werven, havens en kanalen die tot in het stadscentrum doorlopen. Historische panden, sfeervolle grachten en in de zomer verschillende erg leuke evenementen.

Blijft u meerdere nachten op onze camping in Overijssel overnachten? Dan is een bezoek aan Meppel zeker aan te raden.

fietsen en kamperen in nederland
fiets camping Nederland

Fietsen in omgeving Paasloo

Op onze prachtige camping in Paasloo vindt u ruime kampeerplaatsen voor een tent of caravan. Uiteraard beschikt onze camping ook over speciaal hiervoor ingerichte camperplaatsen.

Zoals eerder benoemd zijn er verschillende prachtige fietsroutes naar toeristisch trekpleisters zoals het nationaal Park Weerribben-Wieden of naar Giethoorn. Maar, houd u van langere afstanden fietsen? Is een fietsroute van 80 kilometer, eventueel met een aantal stops geen probleem? Als u vanaf onze camping vertrekt en de andere de andere kant uit gaat, zit u binnen enkele kilometers in de prachtige provincie Friesland.

Fietsroutes naar bijvoorbeeld het Tjeukemeer of naar Lemmer zijn verassend goed te doen vanaf de onze camping in Paasloo. Houd er dan wel rekening mee dat dit routes van tussen de 50 en 80 kilometer zijn.

Vooral door de opkomst van de elektrische fiets, merken wij dat de vraag naar de langer fietstochten toe neemt. Uiteraard is er altijd wel een laadpunt te vinden om halverwege uw fietstocht uw fiets bij te laden.

Direct een kampeerplaats boeken bij onze camping in Paasloo? Controleer dan snel de beschikbaarheid en boek direct!