fbpx

Camping met jaarplaatsen

Camping met jaarplaatsen

Camping Krolsbergen is ook een camping met jaarplaatsen. Vindt u het fijn om het hele jaar de zekerheid te hebben om op de camping te kunnen staan? De camping jaarplaatsen zijn erg geschrikt als u het fijn vindt om in de weekenden en de weken dat u vrij bent er even lekker tussen uit te gaan. Als u een camping jaarplaats bij ons heeft, dan is het natuurlijk ook toegestaan dat u bezoek ontvangt, zo neem u bijvoorbeeld ook uw vrienden een beetje mee op vakantie.

Op de camping zijn verschillende faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan een zwembad, animatie team, leuke speeltuinen, meerdere sportvelden, horeca & snackbar en een restaurant. Ook mag u per jaarplaats 2 huisdieren meenemen.

Bent u geïnteresseerd in een jaarplaats op onze prachtige camping in Paasloo of zou u graag nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op.

familiecamping Overijssel
Camping Giethoorn

Jaarplaats op onze camping in Paasloo boeken?

Bent u op zoek naar een geschrikte camping met jaarplaatsen? Camping Krolsbergen is een 4 sterren familiecamping waar gezelligheid te beleven valt voor jong en oud.

Camping Krolsbergen ligt in het Overijsselse plaatsje Paasloo. In deze omgeving bevinden zich veel verschillende mooie bossen, plaatsen, natuurgebieden en plassen. Ook bevindt Paasloo zich dicht bij de toeristische plaatsen Steenwijk, Giethoorn en Blokzijl. Daarnaast ligt het nationaal park weerribben-wieden ook op slechts een 20 autominuten rijden.

Er is in de omgeving van de camping veel mogelijkheid om te wandelen, fietsen en te varen. Zo kunt u bijvoorbeeld in Giethoorn of Weerribben kanoën, roeien of varen op een bootje door het mooie natuurgebied van die omgeving. Er is dus genoeg te beleven als u een jaarplaats reserveert bij Camping Krolsbergen.