fbpx

Camping met hond Nederland

Camping met hond Nederland

Bent u opzoek naar een camping met hond in Nederland? Camping Krolsbergen is een gezellige 4-sterren familiecamping gelegen in Overijssel waar u en uw hond van harte welkom zijn. Als u op vakantie wil naar een camping waar u hond welkom is, dan bent u bij camping Krolsbergen zeker aan het juiste adres. U en uw hond zijn overal welkom op de camping mits uw trouwe viervoeter wel aangelijnd is.

Onze prachtige camping licht nabij verschillende mooie bossen en natuurgebieden, deze zijn erg geschikt om gezellig met uw hond te gaan wandelen. Wij weten als geen ander dat een hond onderdeel is van het gezin, daarom vinden wij het erg gezellig als u uw hond mee wilt nemen naar Camping Krolsbergen.

Camping met hond Nederland boeken

Wilt u een camping in Nederland boeken waar ook honden welkom zijn? Dan bent u bij Camping Krolsbergen aan het juiste adres. Boek een mooie plek op onze Camping en kom samen met uw trouwe viervoeter naar onze camping toe en beleef de mooiste avonturen.

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Klik op de knop “boek nu!” om onze boekingsmodule te starten. U kunt dan direct zien of er nog plekken beschikbaar zijn in de door u gekozen periode.

camping steenwijk
camping overijssel met zwembad

Samen met uw hond wandelen in het Nationaal park Weerribben Wieden

Op nog geen half uur afstand van Camping Krolsbergen ligt het Nationaal park Weerribben Wieden. Dit is een groot natuurgebied met verschillende plassen, bossen, meren, bloemrijke hooilanden slootjes, en rietpercelen. In dit Nationale park kunt u varen, fietsen en verschillende routes bewandelen samen met uw hond.

Er zijn dus genoeg dingen die u samen met uw hond kunt doen als u op Camping Krolsbergen verblijft. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.