fbpx

Camperplaatsen Overijssel

Camperplaatsen Overijssel


Camperplek in Overijssel boeken? Boek een camperplaats bij camping Krolsbergen. Als u opzoek bent naar leuke camperplaatsen in Overijssel, dan zit u bij camping Krolsbergen helemaal goed. Camping Krolsbergen heeft verschillende kampeer en camper plekken. Op de camping zijn verschillende leuke en gezellige faciliteiten.

De faciliteiten die camping Krolsbergen biedt zijn: een mooi buitenzwembad, een leuk animatie team, verschillende speeltuinen, horeca & snackbar, een restaurant en het is toegestaan dat u per kampeerplek/ camperplaats maximaal 2 huisdieren meeneemt dit is wel zo gezellig.

Camperplaatsen Overijssel boeken

Bent u van plan om een camperplaats in Overijssel te boeken? Camping Krolsbergen biedt u graag de mogelijkheid om een camperplaats bij ons te boeken. Camping Krolsbergen ligt in het mooie plaatsje Paasloo dat zicht bevindt in de provincie Overijssel. Vanaf de camperplaatsen in Overijssel zijn veel mooie plaatsen, bossen en meren te bereiken met de fiets. U hoeft dan niet de camper elke keer weer in te pakken als u ergens naar toe wilt.

Camping Krolsbergen ligt naast het Paasloërbos. In het Paasloërbos kunt u mooie wandelingen maken, fietstochten maken of zelfs klimmen door de bomen. Ook bevindt het Nationaal Park Weerribben- Wieden zich in de buurt van de camping er zijn verschillende mooie routes die hier naar toe gaan.

camping steenwijk
camping overijssel met zwembad

Camping Krolsbergen Camperplaatsen in Overijssel

Vanaf u Camperplaats bij Camping Krolsbergen in Overijssel kunt u alle kanten nog op. Er zijn genoeg plekken waar u naar toe kunt gaan met de fiets, auto of te voet in de omgeving rond de camping. Hierbij kunt u denken aan de bekendere plaatsen Meppel, Giethoorn, Steenwijk en Wolvega. Hier kunt u de stad in, wandelen, fietsen, varen, kanoën en misschien wel roeien.

Met een camperplaats in Overijssel bij Camping Krolsbergen bent u zeker niet beperkt in uw doen en laten. U kunt vanaf de camping overal naar toe en er zijn genoeg activiteit op de camping en in de buurt die u kunt gaan doen tijdens uw verblijf op de camperplaatsen.